SS-process-med-kran-vit

Färsktappat vatten av högsta kvalitet!

För några år sedan fick vi en idé. Det saknades ett vattenkoncept där miljötänk, ekonomi och design stod i fokus.
Vi utgick från vår långa erfarenhet av dryckesinstallationer och service till restauranger. Vi lyssnade på våra kunder och deras gäster. Vi utvecklade och förfinade tekniken. Hösten 2009 lanserade vi Still Sparkling på Nacka Beer Festival. Färsktappat vatten av högsta kvalitet. Resan kunde börja…

´

filter

Filtret

Vi använder ett kolfilter som uppfyller våra högt ställda krav. Med vårt filter smakar Still Sparkling exakt som vi vill att det ska smaka.
Oavsett den inkommande vattenkvaliteten. Kapaciteten på filtret är väl balanserat med övriga komponenter. Filtret byts ut var sjätte månad i samband med service och är avgiftsfritt under avtalstiden.

ruta

Kylen

Av erfarenhet vet att utrymme ofta är en bristvara på restauranger och barer. Där sökte vi efter en liten och kompakt kyl. De vi använder är marknadsledande och håller högsta kvalitet. Kylen har ett vattenbad med cirkulationspump för högsta kylkapacitet från första till sista flaskan. Det ska alltid smaka Still Sparkling oavsett hur mycket man tappar upp.

tap-kran

Kranen

Efter 100-tals installationer i restauranger och barer så vet vi hur viktig kranen är. Den ska vara stilfull, sticka ut i mängden och fungera dag efter dag. Vi valde att i standardutförande lacka kranen vit. Viktapparna är rostfria av hygieniska och praktiska skäl. De innehåller minimalt antal rörliga delar som gör att de är mycket driftsäkra. Höjden är anpassad till den unika flaskan. Den belysta toppskylten visar tydligt vad som serveras – Still Sparkling. Självklart kan vi ta fram specialutförande på kranen. Det kan vara i krom, borstat rostfritt stål, koppar eller polerad mässing.

flaska

Flaskan

Ett gott vatten ska serveras med stil. Vi tog kontakt med glaskonstnären Nina Westman och berätta om våra tankar. Vi ville att flaskan skulle vara miljövänligt producerad, smidig att hantera och enkel att göra rent. Nina tog fram en spännande design och föreslog att de skulle vara munblåsta så att varje flaska blev unik! Vi producerar flaskorna av 100% återvunnet glas. Den har ett Still Sparklingsigill som bekräftar att den är godkänd av glasblåsaren. Till varje flaska medföljer äkta korkar med inbränt tryck som visar flaskans innehåll: Still eller Sparkling. Flaskorna finns i två storlekar 35 cl respektive 75 cl och levereras i anpassad diskback för säker och effektiv rengöring.